Посланикът на Франция у нас н. пр. Ерик Льобедел заяви

...
Посланикът на Франция у нас н. пр. Ерик Льобедел заяви
Коментари Харесай

Посланикът на Франция: Победата развълнува цяла Европа

Посланикът на Франция у нас н. прочие Ерик Льобедел съобщи в студиото на „ Тази заран “, че през вчерашния ден до късно са чествали в посолството успеха на Световното.

По думите му купата е развълнувала освен Франция, а цяла Европа, а още от 1998 година са я очаквали,

Льобедел разяснява, че в първото полувреме са доминирали хърватите, само че са позволили неточности, с което са дали преимущество на Франция във второто полувреме. Присъствието на президента Макрон и поддръжката на 60 млн. французи, както и наличието на хърватския президент, способстваха за мощния дух на футболистите, счита той.
Две десетилетия по-късно: " Петлите " още веднъж стъпиха на международния връх (ГАЛЕРИЯ) Франция победи Хърватия с 4:2 във финала на Мондиал 2018
Посланикът е безапелационен, че с Русия би трябвало да се води разговор, запазвайки полезностите и твърдостта. По думите му Макрон евентуално е приказвал за Украйна, за Иран и Сирия с съветския президент. Според него днешната среща с Тръмп ще продължи в същата посока.
Доналд Тръмп и Владимир Путин се срещат в Хелзинки Надеждите са, че срещата ще способства за стопляне в връзките сред страните
Льобедел разяснява, че американският президент избира двустранните връзки и не харесва доста връзката с огромни обединявания като Европейски Съюз, НАТО. Така има по – огромен късмет да постанова мощ в решенията, които се взимат, акцентира той.

Франция и всички наши сътрудници считат, че българското председателство беше реалистично и се отличи с два доста сполучливи целта – цифровата стопанска система и Западните Балкани. По думите му президентът Макрон постоянно е вярвал в България и я е оценявал като сътрудник. Посланикът акцентира, че Шенген сега не се развива добре и се нуждае от промени, и България би трябвало да бъде част от този нов блок, тъй като присъединяване й като външна граница е доста значимо.

Според Франция България извършва всички критерии, с цел да стане част от ERM2 и в следствие да се причисли към еврозоната.
Битката против пакета „ Макрон ” Вчера той беше върнат назад от Европарламента на транспортната комисия
По думите му няма „ План Макрон “, а просто има обединяване сред 12 страни, които желаят работата, изискванията на труд и отмора на превозвачите да са едни и същи и по този метод пазят интереса си. Според него се е постигнало решения към пакета „ Мобилност “, тъй че да всички да се задоволени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР