Посланикът на Черна гора в Полша и бивш министър на

...
Посланикът на Черна гора в Полша и бивш министър на
Коментари Харесай

Арестуваха посланика на Черна гора в Полша

Посланикът на Черна гора в Полша и някогашен министър на опазването на здравето Будимир Шегрт беше задържан през вчерашния ден, оповестява БГНЕС.
Новината заяви вицепремиерът Дритан Абазович, който разгласи, че „ недосегаеми няма ” и битката против корупцията по високите етажи на властта остава приоритет. Той съобщи, че държавното управление ще потвърди, че страната е по-силна от проведената престъпност.
 Арестуван е посланика на Азербайджан в Сърбия, Черна Гора и Босна и Херцеговина Арестуван е посланика на Азербайджан в Сърбия, Черна Гора и Босна и Херцеговина
Посланикът на Азербайджан в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина Елдар Хасанов беше задържан в Азербайджан през днешния ден по съмнение в прочие..
Абазович се разгласи за решителна битка с корупцията, което беше демонстрирано с ареста на шефа на Администрацията за недвижими парцели и още няколко някогашни чиновници.
Вицепремиерът притегли вниманието на черногорската общност със промяната на шефа на полицията в Черна гора, а малко по-късно и на шефа на Службата за национална сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР