Посланик Н. Пр. Херо Мустафа, кметът Илко Стоянов и д-р

...
Посланик Н. Пр. Херо Мустафа, кметът Илко Стоянов и д-р
Коментари Харесай

Херо Мустафа даде старт на Американски музикален фестивал

Посланик Н. Пр. Херо Мустафа, кметът Илко Стоянов и доктор Дейвид Еванс, президент на Американския университет сложиха началото на Първи Американски музикален фестивал в Благоевград, който се организира в границите на два дни в регионалния център. Вчера стотици хора се стекоха в парк „ Македония “, с цел да станат част от богатата, разнообразна стратегия, в която са проведени занимания за дребни и огромни.

Кметът Илко Стоянов, дипломат Н. Пр. Херо Мустафа и доктор Дейвид Еванс сложиха началото на Първи Американски музикален фестивал в Благоевград.

„ Благодаря на всички вас, с които сме дружно в този миг! Благодаря на дипломат Херо Мустафа и президента на Американски университет в България Дейвид Еванс! Това е още едно доказателство за положителните взаимоотношения, които имаме, за нашето другарство. С този фестивал слагаме основата на нещо доста положително, тъкмо във времена, в които всички ние имаме потребност от повече усмивки “, сподели в част от приветствието си кметът Илко Стоянов.

Кметът Илко Стоянов, дипломат Н. Пр. Херо Мустафа и доктор Дейвид Еванс сложиха началото на Първи Американски музикален фестивал в Благоевград.
Д-р Дейвид Еванс акцентира, че Американски музикален фестивал е още едно от нещата, които свидетелстват за положителното съдействие сред Община и Университет.

Кметът Илко Стоянов, дипломат Н. Пр. Херо Мустафа и доктор Дейвид Еванс сложиха началото на Първи Американски музикален фестивал в Благоевград, написа лупа.бг.

„ За мен е извънредно наслаждение, че всички дружно честваме началото на Американски музикален фестивал довечера. Благоевград е втори дом за мен, тъй като пребивавам тук от три години и половина. За нас е голяма чест, че точно в Благоевград се случва тази прелестна самодейност. Много сме горди, че работим дружно с Общината, както и с всички наши другари, които живеят в Благоевград, с цел да може той да стане едно още по-хубаво място.

Това не е първият не е и последният план, който реализираме дружно. Неотдавна беше проведен огромен бизнес конгрес, в който присъединяване взеха нашите студенти, абитуриентите от АУБ. Те имаха опция да обсъдят бизнес бъдещето на града и да обменят положителни хрумвания “, сподели от сцената президентът на единствения по рода си университет в България.

От своя страна Н. Пр. дипломат Херо Мустафа акцентира, че усеща Благоевград доста близо до сърцето си.
„ Той е доста специфичен град за нас и персонално за мен. Това е градът на Американски университет в България. Още от откриването си преди 31 години АУБ е център на разнообразни култури и сплотява най-хубавото от България и Съединени американски щати, и от целия свят. Винаги съм харесвала младежкия дух на града, неговата богата и артистична общественост, както и значимата му роля да свързва България с балканските страни и Съединени американски щати. Ние дружно вървим напред, и както обичам да споделям, дружно сме по-силни “, съобщи Н.Пр. Херо Мустафа.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР