Посланик Айлин Секизкьок вижда решението на проблема в това българската

...
Посланик Айлин Секизкьок вижда решението на проблема в това българската
Коментари Харесай

Турция иска на граничния пункт „Капитан Андреево“ да се осигури български държавен контрол

Посланик Айлин Секизкьок вижда решението на казуса в това българската страна да упражнява прецизен надзор на граничните пунктове

"Турция желае на граничния пункт „ Капитан Андреево “ да се обезпечи български държавен надзор, с цел да се предотвратят проблемите, които са известни на турските превозвачи и компании експортьори от дълго време ", сподели турският дипломат в България Айлин Секизкьок в изявление, оповестено в понеделник.

„ От десетилетия турските превозвачи, експортьори и компании се оплакват от работата на пункта - от дългото очакване, от случаите на корупция. Тези условия са известни в публичното пространство “, споделя тя в отговор на въпрос какви сигнали получават турските управляващи за нередности по границата, оповестява.

Секизьок вижда решението на казуса в това българската страна да упражнява прецизен надзор на граничните пунктове като „ Капитан Андреево “, както по думите й прави Турция.

„ Бихме се радвали в случай че има обезпечен български държавен надзор на този граничен пункт, с цел да бъдат предотвратени всевъзможни нерегламентирани действия “, споделя тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР