Посланието й се появява именно в деня, в който западните

...
Посланието й се появява именно в деня, в който западните
Коментари Харесай

Захарова се подигра на Запада със снимка: „Утрото на 16 февруари 2022 година“

Посланието й се появява точно в деня, в който западните служби допускаха, че Русия ще нахлуе в Украйна. Снимката евентуално има за цел да покаже, че оповестеното през днешния ден не се случи, а за сметка на това двамата министри се забавляват дружно.

В мнения породиха подозрения дали фотографията в действителност е от през днешния ден. Интересно е, че 14 часа по-рано на страницата на Министерство на защитата на Русия бе обявено, че Шойгу е в Дамаск в Сирия. Там той се срещна с президента Башар Асад и следи съветските военноморски учения в Източното Средиземноморие.

Според известие на съветското военно министерство Шойгу е разискал с Асад военно-техническото съдействие сред Москва и Дамаск в границите на общата битка с интернационалния тероризъм и съветската филантропична помощ за Сирия, която е обект на американски наказания. Министърът е посетил двете съветски бази на сирийска територия – военновъздушната в Хмеймим и военноморската в Тартус. Там Шойгу е следил почналото в източната част на Средиземно море обучение. Главнокомандващият военноморските сили на Русия адмирал Евменов е докладвал на министъра, че в маневрите вземат участие повече от 15 бойни кораба на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот, както и на над 30 летателни апарата на съветските въздушно-космически сили. Сергей Шойгу е бил придружаван от министъра на защитата на Сирия военачалник Али Айюб.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР