Послание от вашия ангел – изберете една снимка и разберете

...
Послание от вашия ангел – изберете една снимка и разберете
Коментари Харесай

Послание от вашия ангел – разберете какво е то!

Послание от вашия ангел – изберете една фотография и разберете какво е то!

Отделете малко време и разгледайте тези три фотоси. Изберете тази, която ви притегля най-вече и открийте своето ангелско обръщение.

Направете своя избор! Ето каква е неговата рекомендация за вас

А
Това е добър интервал. Вече може да почувствате облекчение в живота си или скоро ще го почувствате. Енергийните условия са удобни за триумфа на всеки план, в който участвате. Това е по този начин, тъй като сте създали добър избор и фантазията ви в този момент ще се сбъдне. Време е да усетите позитивните резултати на плановете, начинанията и концепциите, които сте почнали в предишното.

Не ви е било елементарно да стигнете до мястото, където се намирате сега. Пнякога сте се съмнявали в триумфа си, само че е време да получите премия за вашата упорита работа. Вече можете да надграждате своите триумфи и да си поставяте цели за нови планове.

Когато започнете нещо ново, бъдете търпеливи. Обмислете решението и помислете деликатно за задачите и стъпките, които би трябвало да предприемете, с цел да постигнете триумф още веднъж.

Б
Време е да седнете и да се огледате добре. Другите хора имат прелестни качества, на които се възхищавате. Въпреки че това е хубаво, не забравяйте, че това, което разпознавате в другите, го притежавате и вие.

Начинът, по който гледате на другите, е единствено ваше отражение – демонстрира ви кой сте. Така че не се чувствайте зле. Когато видите някоя добра линия у някой човек, не забравяйте, че това е по този начин, тъй като имате сходни качества.

Често си мислите, че другите са по-добри от вас. Време е да разпознаете личната си хубост, гении и креативност. Когато започнете да подобрявате усещането за самите себе си, вие ще се превърнете в огромна мощ за позитивни промени в този свят. Когато си позволите да блеснете в същинската си светлина, пред вас ще се отвори вратата на изобилието, триумфа и безкрайната берекет.

В
Ако сте били спокойни за известно време, сте съумели да се насладите на храната, връзките и материалните притежания и скрито сте били малко обезпокоени от това … спрете. Малките удоволствия не са проблем. Животът не е единствено за работа, съвестност и отговорност.

Животът би трябвало да се живее. Да, остатъкът води до дисбаланс в живота и силата. Независимо дали става дума за остатък от наслаждение или изтощеност. Във всички области е нужен уравновесен метод.

Вижте още: Какъв е характерът ви? Разберете с този забавен тест!

Търсете баланс в живота си и работете върху балансирането на силите. В същото време не се укорявайте. Това няма да ви помогне. Не е нужно да се отказвате от дребните удоволствия в живота.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР