Пощенската кутия на Дядо Коледа, отдавна вече отвори за писмата

...
Пощенската кутия на Дядо Коледа, отдавна вече отвори за писмата
Коментари Харесай

Пощенската кутия на Дядо Коледа: Какво си пожелават децата?

Пощенската кутия на Дядо Коледа, от дълго време към този момент отвори за писмата с стремежи на дребни и огромни. Пет дни преди Рождество, в помощ на джуджетата „ Български пощи “ към момента одобряват писмата до Добрия Старец, с цел да може желанията на децата да доближат Северния полюс по най-бързия метод.

Имало едно време в една далечна страна, на Северния полюс, живеел ухилен белобрад дъртак, дружно със своите елфи и джуджета. Всяка година той се качвал на вълшебната си, летяща шейна и носил дарове на послушните деца. Това гласи приказката за Дядо Коледа, остаряла, колкото света. В нея и до през днешния ден имат вяра и дребни, и огромни.

От „ Български пощи “ описват, че измежду най-честите пожелания на децата са, тези за фамилно здраве, благополучие и благоденствие.

„ Децата най-често си пожелават, пожелания както за себе си, по този начин и за фамилията си. Пожелават за своята майка, сестра, братче, сестриче. Пожелават си позитивни страсти, здраве, любов… Миналата година получихме над 18 хиляди писма, тази година чакаме те да са доста повече, защото имам информация от пощенските станции, че децата са доста повече “, споделя Тереза Петрова.

Всяка година „ Български пощи “ провеждат конкурс за най-красиво писмо на децата до белобрадия дъртак. 

Те ще получат отговор персонално от Дядо Коледа, най-красивите писма ще получат и подарък, само че децата, които изтърван периода и изпратят своите писма по-късно, също ще получат отговор от Дядо Коледа.

А занимателни писма също не липсват.

„ Едно момченце, беше написало, че татко му желае неговата щерка да си откри ново гадже, само че, в случай че това не може да бъде осъществено от Дядо Коледа, да му донесе една... самобръсначка “, споделя още Тереза.

И по този начин 5 дни до Коледа, всички чакат своите дарове от положителният дъртак.

Репортаж на стажант репортера Виолета Стоянова. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР