Посещението на принц Уилям в Ню Йорк по повод обявяването

...
Посещението на принц Уилям в Ню Йорк по повод обявяването
Коментари Харесай

Принц Уилям - един англичанин в Ню Йорк

Посещението на принц Уилям в Ню Йорк във връзка оповестяването на финалистите на премиите му Earthshot Prize беше дълго чакано за милиони хора в Съединени американски щати. Да, някои останаха разочаровани от това, че не видяха принцесата на Уелс.
 Кейт Мидълтън пропуща Earthshot Awards както в Ню Йорк, по този начин и в Сингапур
Кейт Мидълтън разочарова американците

Неочаквана вест за принцесата

Но даже без Кейт Мидълтън принцът съумя да побере в едвам двата си дни в Америка няколко уговорката и доста срещи с локалните. Той свърши главната си задача - разгласи 15-имата финалисти, които ще се състезават за петте награди от 1 милион английски паунда.

Повече от 1000 индивида и организации участваха в състезанието на, а печелившите са от шест разнообразни континента. Кой ще бъде отличен ще научим на 7 ноември в Сингапур, където още веднъж Уилям ще разгласи спечелилите.
 Снимка 634612

Междувременно престолонаследникът на Англия посети две близки до сърцето му места в Ню Йорк. На доковете на града той се срещна с деятелите от Billion Oyster Project - организация, която събира празните черупки от стриди от заведенията за хранене в града, с цел да ги рециклира.

На втория ден от визитата си Уилям пожела да посети пожарната станция The Ten House, която се намира наоколо до Световния търговски център. При атентатите от 2001 година шестима от пожарникарите й умират при осъществяване на дълга си.
 Снимка 634611

Принцът се срещна с ветерани пожарникари и нови попълнения на пожарната, като сподели откровен интерес към работата им. " Беше доста заинтересован от всичко и имаше доста разнообразни въпроси ", споделя пожарникарят Хамза Ахмед пред People.
 Снимка 634610

След срещата си в пожарната Уилям излезе по улиците на Ню Йорк, с цел да се срещне, поговори и да театралничи за фотография с поданици и посетители на града. Дори съумя да получи дарове за децата си - три тениски с класическия надпис I Love NY.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР