Кръстникът, Апокалипсис сега, Дракула - това са едни от най-известните

...
Кръстникът, Апокалипсис сега, Дракула - това са едни от най-известните
Коментари Харесай

Megalopolis - новият филм на Франсис Форд Копола между провала и триумфа

" Кръстникът ", " Апокалипсис в този момент ", " Дракула " - това са едни от най-известните филми на огромния режисьор Франсис Форд Копола. Най-новото, с което той се е захванал обаче, поражда подозрения, че ще доближи триумфа на досегашните му произведения.
 Франсис Форд Копола и някои истини за
Франсис Форд Копола и някои истини за " Кръстникът 3 "

Коя е главната причина, с цел да реши да направи кино лентата

Megalopolis е последният филм на Франсис Форд Копола, който той в действителност стартира да написа още през 1983 година Осъществен е обаче чак в този момент, като снимането му се твърди, че е коствало 120 милиона $ и частично е финансирано от продажбата на забележителна част от винената империя на режисьора. Премиерата на кино лентата се чака да бъде на филмовия фестивал в Кан на 17 май.

Макар датата да наближава, не са ясни доста детайлности за него. Засега знаем, че Megalopolis е научно-фантастичен епос, който се развива в една мислена модерна Америка. Според анотацията основен воин е Сесар Катилина - надарен актьор, който има умеенето да управлява времето и желае да се придвижи в едно утопично, идеалистично бъдеще.

Негова съпротива обаче е Франклин Сисеро. Той въплъщава алчността и интересчийството и остава предан на регресивното статукво. Разкъсана сред тях двамата пък е Джулия Сисеро - дъщерята на Франклин. Влюбена в Сесар, само че раздвоена поради лоялността си, тя е принудена да открие това, което човечеството в действителност заслужава.

Освен малко информация за сюжета, към този момент може да забележим и първи тийзър на Megalopolis. Двеминутното видео ни демонстрира само Адам Драйвър, който е в основната роля на Сесар Катилина. Като Франклин Сисеро ще се превъплъти Джанкарло Еспозито, а пък като щерка му Джулия Сисеро - Натали Еманюел. Актьорския състав допълват още Обри Плаза, Шая Лебоф, Джон Войт, Д. Б. Суини, Дъстин Хофман и други.

Филмът към този момент е бил показан от самия Франсис Форд Копола на специфична прожекция за евентуални купувачи в края на март. Присъствали са представители на Universal, Netflix и Sony. Въпреки това обаче, повече от месец по-късно, филмът към момента търси пропагандатор.

Според The Hollywood Reporter това няма да се случи елементарно. От изданието пишат, че един от разпространителите е споделил, че " няма метод да се нарежда този филм ". Според различен пък Megalopolis е слаб филм и не би донесъл никаква облага.
 Франсис Форд Копола, Джеймс Гън, Marvel и защо се изправиха един против различен двамата режисьори
И Копола против филмите за супергерои

Гангстери против супергерои

Все отново обаче, не всички мнения са били негативни. Друг представител е изразил мнение, че филмът му е харесал " извънредно доста " и даже го е сравнил с " Блейд Рънър ", който стана по-комерсиален известно време след премиерата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР