Посещението на премиера в прокуратурата отекна и в Народното събрание.

...
Посещението на премиера в прокуратурата отекна и в Народното събрание.
Коментари Харесай

След посещението на премиера в прокуратурата: Политическите реакции са в двете крайности


Посещението на премиера в прокуратурата отекна и в Народното събрание.
Очаквано реакциите бяха полярни.

От „ Продължаваме промяната “, Има Такъв Народ и „ Демократична България “ опазиха дейностите на премиера

" Всички стоим твърдо зад премиера, че това е реакция на боязън, откакто сме изразили обществено и сме изчели декларация на обединението, че нямаме доверие в прокуратурата и чакаме реакцията на господин Гешев. ", сподели Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия.

" Демонстрира се институционален напън, продължава господин Гешев да си мисли, че е недостижим, само че с концепциите, които имаме - дните на този основен прокурор са преброени съгласно нас “, съобщи Станислав Балабанов, Има Такъв Народ.

" Г-н Гешев явно се е самозабравил и демонстрира избрана уязвимост, сега обединението застава напълно зад премиера в тази обстановка ", съобщи Иво Мирчев от Демократична България.

От опозицията чакат министър председателят да показа съответни доказателства.

" За мен би било проблем, в случай че той отиде с отрязъци от вестници там, тъй като това значи, че ще се изложи. Ние може да сме съпротива, само че не ни е прелестно да се излага. Трябва да се държи съществено ", сподели Тома Биков, зам.-председател на ПГ " ГЕРБ-СДС "

„ Леко съм комплициран - в страна, която си има цар несъмнено царят разпитва обърнете се към цар Киро! ", разяснява Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

От „ Възраждане “ още веднъж припомниха, че са подготвени с проектозакон по какъв начин да сменят основния прокурор

" Това е значимото, а не кой какво схванал и прочел за Петьо Еврото и 8-те джуджета, аз бих посъветвал Кирил Петков да бъде малко по-смел, когато приказва по тези въпроси - да не чете! “, разяснява Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “.

От Българска социалистическа партия отхвърлиха коментар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР