Португалският футболен треньор Жозе Моуриньо не пази добри чувства спрямо

...
Португалският футболен треньор Жозе Моуриньо не пази добри чувства спрямо
Коментари Харесай

Моуриньо: Не знам как се уволнява треньор, достигнал два финала в Европа

Португалският футболен треньор Жозе Моуриньо не пази положителни усеща по отношение на шефа на някогашния си тим Рома - Тиаго Пинто.

" Трудно е да се разбере по какъв начин един треньор доближава до два финала в Европа и е уволнен ", разяснява Моуриньо пред Sport TV по време на надпреварата за Голямата премия на Португалия по мотоциклетизъм в Портимао, където бе посетител.

Специалистът бе уволнен от италианския Рома в средата на януари, единствено дни откакто съобщи, че желае да остане в клуба доста години, надхвърляйки периода на контракта си - юни 2024-а.

Жозе Моуриньо изведе Рома до трофея в Лигата на конференциите през 2022 година и до финала в Лига Европа през 2023-а, когато загуби с дузпи от испанския Севиля.

" Не желая да си изгубвам времето с изявленията на господин Тиаго Пинто. Въобще не се интересувам от това, което той има да каже ", отсече треньорът във връзка думи на Пинто, че се е почувствал извънредно, когато трябвало да му заяви новината за уволнението му.

А запитан дали би работил с Тиаго Пинто в различен клуб, Моуриньо бе безапелационен: " Със сигурност не. Понякога си мислим, че нещо е допустимо, само че в този случай несъмнено не е. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР