Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо отбеляза победното попадение за своя

...
Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо отбеляза победното попадение за своя
Коментари Харесай

Роналдо донесе победа на Ал Насър срещу Ал Шабаб

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо означи победното попадение за своя Ал Насър в Саудитска Арабия при домакинския триумф с 3:2 над Ал Шабаб в среща от 28-ия кръг и отсрочи шампионските празненства на Ал Итихад, предава Българска телеграфна агенция.

Ал Насър събра 63 точки на втората позиция във краткотрайното класиране, до момента в който водачът Ал Итихад има 66 на сметката си и може да стане първенец за първи път от 2009 година насам, в случай че победи 12-ия в шампионата Ал Фейха в събота.

Роналдо се разписа в 59-ата минута на дуела против Ал Шбаб в Рияд, като Ал Насър трябваше да наваксва закъснение от два гола. 

„ Отборът изигра приказен мач. Да изоставаш с 0:2 е доста мъчно, само че ние вярвахме до края и отбелязахме три гола “, сподели португалецът пред SSC TV.

Кристиано Роналдо има вяра, че саудитската лига може да стане една от най-хубавите пет в света. 38-годишният футболист съобщи, че равнището на локалното състезание се е повишило за малко време.

„ Вече сме много по-добри, а саудитската лига също става по-добра. Така ще бъде и през идващия сезон. Стъпка по стъпка шампионатът може да попадне в топ 5 на най-силните в света, само че е належащо време, играчи и инфраструктура. Вярвам, че тази страна има извънреден капацитет “, добави той.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР