Португалската футболна суперзвезда Кристиано Роналдо предизвика бурни реакции в Саудитска

...
Португалската футболна суперзвезда Кристиано Роналдо предизвика бурни реакции в Саудитска
Коментари Харесай

Бурни реакции в Саудитска Арабия, разследват Кристиано Роналдо за неприличен жест при гостуването на Ал Насър на Ал Шабаб

Португалската футболна суперзвезда Кристиано Роналдо провокира бурни реакции в Саудитска Арабия с жест, който беше счетен за непристоен.

Видеозаписи, оповестени в обществените мрежи, демонстрират по какъв начин 39-годишният Роналдо явно жестикулира по посока на противниковите почитатели и прави жестове с ръка към интимните си елементи след успеха на неговия Ал Насър с 3:2 при гостуването на Ал Шабаб в 21-ия кръг на локалното футболно състезание в неделя.

Преди това португалецът за малко постави ръката на ухото си, а във видеата се чуват крясъци " Меси " от трибуните.

Според информации в медиите, жестът не е бил показан при телевизионното лъчение, само че видеата бързо са се популяризирали в интернет и провокираха бурна реакция от локалните медии. Твърди се, че Футболната федерация на Саудитска Арабия е почнала следствие.

Кристиано Роналдо се разписа от дузпа през първото полувреме на дуела и донесе преднина от 1:0 за гостите. Той води в класацията при реализаторите в шампионата с 21 гола. Ал Насър заема второ място във краткотрайното класиране в саудитското състезание с 52 точки и мач повече от водача Ал Хилал, който има 56 точки в актива си.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР