Португалия ще отмени изискването пристигащите от чужбина със самолет да

...
Португалия ще отмени изискването пристигащите от чужбина със самолет да
Коментари Харесай

Португалия ще престане да изисква от пристигащите от чужбина със самолет да представят отрицателен тест за COVID-19

Португалия ще анулира условието идващите от чужбина със аероплан да показват негативен тест за COVID-19, като ще е задоволително те да показват единствено годен дигитален евросертификат или доказателство за осъществена имунизация, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30438
Решението на държавното управление е в унисон с разпоредбите на Европейски Съюз. Не бе обявено по кое време влиза в действие то, само че срокът на в този момент настоящите правила изтича на 9 февруари. Не е ясно също дали облекчаването на рестриктивните мерки е годно и за лица, показали документи за имунизация, осъществена във Англия или Съединени американски щати.

Португалия е измежду страните в света с най-голям % на имунизираните против COVID-19 - близо 90 на 100 от популацията е напълно имунизирано.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30438  В трите лечебни заведения в област Търговище са приети в болница общо 66 Коронавирус пациенти В трите лечебни заведения в област Търговище са приети в болница общо 66 Коронавирус пациенти  Паралелките от 5 до 12 клас в Ловешка област минават на ротационен принцип на образование Паралелките от 5 до 12 клас в Ловешка област минават на ротационен принцип на образование  Министър Сербезова влезе в спор с Костадин Ангелов поради Коронавирус ограниченията

Министър Сербезова влезе в спор с Костадин Ангелов поради Коронавирус мерките
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР