Порто успя да отстрани Лацио след 2:2 на „Стадио Олимпико“

...
Порто успя да отстрани Лацио след 2:2 на „Стадио Олимпико“
Коментари Харесай

Порто и Лайпциг си свършиха работата в Испания и Италия

Порто съумя да в профил Лацио след 2:2 на „ Стадио Олимпико “ в реванша, а Ред Бул Лайпциг се оправи с 1:3 с Реал Сосиедад, с цел да оформят два от огромните любимци за купата в Лига Европа през този сезон.

„ Драконите “ изоставаха в резултата след гола на Чиро Имобиле, който го трансформира в най-хубавия голмайстор в историята на „ римските орли “, само че Мехди Тареми вкара и асистира на Урибе, с цел да донесе поврат за своя отбор. Данило Каталди обаче оформи крайния резултат, а по този начин общият резултата стана 4:3 в интерес на Порто.

Лайпциг пък стори всичко това, което липсваше на на германците в първия мач, когато испанците стигнаха до 2:2. Андре Силва може и да изпусна дузпата си в 39', само че Вили Орбан осъществя при добавката. Самият Силва удвои задатъка на гостите в 59', а Зубименди върна вярата за Сосиедад, че може да вкара срещата в продължения. Нова дузпа в предпоследната минута обаче предреши изхода в интерес на „ пиковете “, с помощта на точното осъществяване на Емил Форсберг. Общият резултат тук бе 5:3 за Ред Бул.

В останалите срещи от ранните мачове в плейофите на Лига Европа Динамо Загреб завоюва с 1:0, само че отпадна от Севиля с общ резултат 3:2, а Аталанта съкруши с 0:3 Олимпиакос за общото 5:1 в своя изгода.

⏰ RESULTS ⏰

✅ Sevilla, Atalanta, Leipzig and Porto through to the last 16
— UEFA Europa League (@EuropaLeague)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР