Порто се класира за финала за Купата на Португалия в

...
Порто се класира за финала за Купата на Португалия в
Коментари Харесай

Порто се класира за финала за Купата на Португалия

Порто се класира за финала за Купата на Португалия в трагичен мач-реванш с Фамаликао и на 4-и юни ще спори за трофея с Брага. Първата среща на стадиона на Фамаликао приключи 2:1 за " драконите ", които обаче отстъпиха със същия резултат на собствен терен. Наложи се да се играят продължения, в които голове за Порто вкараха Отавио Монтейро в 1-та минута на добавеното време на продълженията и Еванилсон в 4-та.

Хондер Кадис даде преднина на гостите от Фамаликао в 21-ата минута след пробив от дясно и пас на някогашния футболист на Порто Иво Родригеш. В 28-ата минута съдията Мануел Мота отсъди много противоречива дузпа за Порто, която първо не видя, само че по-късно беше извикан от ВАР-съдиите. И откакто прегледа обстановката на монитора, видя фаул против Матеус Урибе. Вендерсон Галеньо вкара от 11-те метра. Но в 75-ата минута 22-годишният полузащитник Иван Хайме вкара за 2:1 за Фамаликао, засичайки ново подаване на Иво Родригеш.

И когато всички чакаха дузпите, в добавеното време на продълженията паднаха два гола и изпратиха Порто на финала. В шампионата Порто е на 2-а позиция със 73 точки, на 2 пред другия финалист Брага.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР