ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Рибарите, които ловят един от най-ценните

...
ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Рибарите, които ловят един от най-ценните
Коментари Харесай

Риболовните регулатори казват „не“ на улова на повече от този най-ценен вид

ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Рибарите, които ловят един от най-ценните морски типове в Съединени американски щати, се надяваха да получат позволение да уловят повече дребни змиорки през идната година, само че регулаторите споделиха в понеделник строгите ограничавания, които са в действие от няколко години, евентуално ще останат същите.

Мъничките змиорки, които постоянно костват повече от 2000 $ за паунд, също се назовават ​​елвъри. Те са сериозно значимо звено в международната верига за доставки на японски храни. Те се събират от реки и потоци в Мейн, продават се на компании за аквакултури и се отглеждат до зрялост, след което се препродават като храна.

Комисията за морски лов на риба на Атлантическите щати би трябвало да дефинира нова квота за идната година и по-късно, защото актуалният проект за ръководство изтича. Комисията сподели в понеделник, че обмисля единствено една алтернатива за лимита за идната година и това е малко по-малко от 10 000 паунда (4 535 килограма), същото равнище, което риболовците имат право да ловят от няколко годин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР