Пороен дъжд се изля около 16 часа над Хасково и

...
Пороен дъжд се изля около 16 часа над Хасково и
Коментари Харесай

Пороен дъжд наводни в Хасково, десетки шофьори се озоваха във воден капан

Пороен дъжд се изля към 16 часа над Хасково и за малко наводни улици и булеварди. Количеството на близо едночасовия дъжд е 30.2 литра на квадратен метър, оповестява Haskovo.info, базирайки се на метеорологичната обсерватория.

Традиционно проблематично място се оказа бул. “България” след Младежкия център. Там колите минаваха мъчно поради високите води.
Порой
Няколко автомобила пък закъсаха по булеварда в региона на Бизнесцентъра. Шофьорите обезверено се опитваха да възпламенят колите си.
Автобус закъса в кръстовището на булевардите “Стефан Стамболов” и “Васил Левски” под АГО.
 Докато водачът се опитваше да в профил казуса стана огромно запушване. За да се измъкнат от тапата и заобиколят рейса водачите правеха неразрешени маневри.


От пожарната към този момент получиха няколко сигнала за отводняване, като единият е на зала “Юнак”. Тук канализацията стартира да връща вода и заля коридора на залата. Ситуацията обаче се възстановява.
Порой
Читатели на Haskovo.info пък изпратиха фотоси от наводнени улици в квартал “Болярово”. Хората разясняват, че това се случва в 21 век, когато няма канализация на улицата.

Порой
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР