Пороен дъжд наводни голяма част от Червен бряг. Доктор Цветан

...
Пороен дъжд наводни голяма част от Червен бряг. Доктор Цветан
Коментари Харесай

Пороен дъжд наводни голяма част от Червен бряг

Пороен дъжд наводни огромна част от Червен бряг.

Доктор Цветан Костадинов - кмет на община Червен бряг, съобщи, че вредите са свързани с нарушаване целостта на уличното асфалтово покритие.

12 къщи са наводнени във варненско село

Получило се е неприятно стичане на събитията: мощна естествена буря - проливен дъжд час-час и половина, в това време течащи поправки от регионалното ВиК с доста инертни материали, съобщи Българска национална телевизия.

Има наводнени 6-7 къщи, реагирано е незабавно, известена е районна пожарна, изтеглени са закъсали коли. Няма излизане на реки от речните корита. Причината за огромната водна маса е проливният дъжд.

"Канализацията поема огромна част от водата, само че размерът на дъжда беше доста сериозен, инертните материали, които се носеха по улиците, също затрудниха оттичането. Има кръстовища и най-малко 7-8 места на улиците, които са съществено подкопани, нощес със сигнални ленти ги обезопасявахме, тъй като бяха рискови ", описа още Костадинов.

Снощи в обществените мрежи жител на Червен бряг разгласява, че дава гратис на съгражданите си помпа за отводняване за къщите, където има потребност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР