Порнозвездата Бритни Де Ла Мора е по-известна под името Джена

...
Порнозвездата Бритни Де Ла Мора е по-известна под името Джена
Коментари Харесай

Прочута порнозвезда се изповяда защо се е разделила с развратната си, но доходна професия

Порнозвездата Бритни Де Ла Мора е по-известна под името Джена Пресли. По време на кариерата си момичето взе участие допълнително от 275 кино лентата за възрастни и влиза в топ 20, ставайки една от най-популярните порно актриси, съобщи DailyStar.

Но интервалът от живота й, когато тя се пристрастява към опиатите и по-късно открива у себе си зараза, излъчена по сексуален път, я подтиква да приключи сполучливата си кариера. И през 2012 година, Бритни взема решение да се откаже от порно промишлеността.

 Фото © Instagram/brittnidelamora
Фото © Instagram
В обществените мрежи момичето споделя какво тъкмо я е довело до този избор.
" Беше Божията обич, която завладя сърцето ми и любезността му да ме докара до смирение. Никога Бог не ме накара да оставя всичко внезапно, просто чашата беше преляла ", споделя Бритни.

 Фото © Instagram/brittnidelamora
Фото © Instagram

След като Бритни напуща порно промишлеността, тя оглавява младежкото министерство и в този момент споделя вижданията си с целия свят. Момичето твърди, че изцяло е изоставило някогашния си метод на живот.

Колкото повече време минаваше, толкоз повече желанията ми се променяха. Вече не желаех да пуша, да вземам опиати, да заклевам или наскърбявам, тези неща станаха под достолепието ми.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР