Порно звездата Уенсдей Найт почина на 31 година това лято,

...
Порно звездата Уенсдей Найт почина на 31 година това лято,
Коментари Харесай

Мистерията около смъртта на топ порно звезда се заплита

Порно звездата Уенсдей Найт умря на 31 година това лято, само че разнообразни таблоиди пишат, че аргументите към гибелта са към момента неразбираеми.

Брюнетката умря на 18 юни т.г. в Лас Вегас, само че за гибелта на актрисата излиза наяве едвам при започване на юли месец, когато New York Post съобщава за нещастието. 

Причините за гибелта остават незнайни, само че в Twitter се появи странна информация, постната от потребителка, която се показва за сестра на Уенсдей. В своя туит тя написа, че е открит човек, който са издирвали, само че не може да показа повече информация. " Това е всичко, което мога да кажа. Моля да уважите нея/семейството ѝ в този сложен миг ", гласи още в туита. 

Последната фотография на порно звездата в Instagram е от 16 юни, два дни преди да почине. На фрагмента Уенсдей наподобява подготвена за нови фотоси на 18+ филм и несъмнено не демонстрира с нищо, че обмисля самоубийство. 

Близки и сътрудници на Уенсдей Найт я разказват като мацка, която е кипяла от сила, предпочитание за живот и упоритости. Твърди се, че месец преди да почине Нейт била избавила живот на различен човек, само че без да се показват детайлите при какви условия се е случило това. За момента гибелта на актрисата остава заплетена история с доста въпроси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР