Поредното предсказание от легендарния сериал Семейство Симпсън“ предизвика истерия в

...
Поредното предсказание от легендарния сериал Семейство Симпсън“ предизвика истерия в
Коментари Харесай

Краят на света? Интернетът полудя заради предсказание на „Семейство Симпсън“ за 24 септември

Поредното предсказване от именития сериал „ Семейство Симпсън “ провокира нервност в обществените мрежи. Конспирацията този път е, че светът ще свърши на 24 септември, предава Телеграф.

Потребители на интернет считат, че датата ще се трансформира в Деня на страшния съд, защото сериалът в доста случаи е предсказвал събития от действителния живот.

В епизода на анимацията, озаглавен „ Homer Goes to Prep School “, Хоумър се причислява към група за оцеляване, чийто водач е провел леговище, с цел да се приготви за края на света. Клип се популяризира в обществените мрежи, а на него Хоумър приказва, че следва страшна детонация. „ Апокалипсисът идва. Може би не на следващия ден, може би в никакъв случай, само че идва “, споделя той, до момента в който демонстрира на скептично настроената Мардж своите чанти за унищожаване на буболечки и консумативи за апокалипсис.

Епизодът е за края на света, само че какво общо има това с 24 септември? Серията е под номер 9 и е част от 24-ия сезон на сериала. За феновете на конспирации това е ясна отпратка към 24 септември.

Мнозина консуматори на Туитър заляха обществената мрежа с видеа и фотоси от въпросния епизод с мнения като: „ Едва ли съм единственият, който счита, че това е следващото предсказване на Симпсън “ и „ Краят е близо “.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР