Поредното инфлуенсърско семейство се спря на Италия за лято 2021.

...
Поредното инфлуенсърско семейство се спря на Италия за лято 2021.
Коментари Харесай

Италианското лято на звездите продължава, Джаферович също се отбелязаха

Поредното инфлуенсърско семейство се спря на Италия за лято 2021. Евгения Джаферович показа няколко фотоси от красивата дестинация, на която се намира сега дружно с децата. Красивата гримьорка и нежна половинка на Ваня Джаферович сподели в мрежата, че за следващата отпуска, е решила да заложи на дребното и китно градче Сирмионе, Северна Италия.

Градчето е в действителност магично и се намира край езерото Гарда, което зашеметява с хубост и прелестни гледки. Градът си има исторически център, който е много забавен и се намира на полуостров Сирмио. Тук е цялостно с луксозни археологически и културни забележителности, които не би трябвало да изпускате, в случай че решите да посетите, както са създали Жени и децата. 

Виж още: Три за благополучие: Екзотичната Криси Нгуен и Pavell честват годишнина от запознанството си 

В последвали сторита пък стана ясно, че Жени се е срещнала и с Лео Бианки, който очевидно се е върнал в родината си на отмора. Двамата са били на плаж с децата на Picchio Beach във Фалконара Маритима - пристанищен град, ситуиран е на брега на Адриатическо море в провинция Анкона. Обиколката на Италия не завършва с това, тъй като Жени е качила и други сторита, само че от огромен пътнически транспортен съд, с което демонстрира, че приключението продължава с круиз. Новата спирка в този момент е Сплит, Хърватия, където плажуването и разходките не престават.

Виж още: Има и такива почивки: Алпер Чочев и Emil TRF се отдадоха на лов на риба и май готвят трети mashup 

Изображение: https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР