Поредното арогантно нападение над момчета на Младежкия хълм в Пловдив.В

...
Поредното арогантно нападение над момчета на Младежкия хълм в Пловдив.В
Коментари Харесай

Уговарят срещи с момчета на Младежкия хълм в Пловдив и ги пребиват

Поредното надменно нахлуване над момчета на Младежкия рид в Пловдив.

В началото на месец август само в GlasNews.bg Ви информирахме за побой над хомосексуални момчета в града под тепетата. Тогава няколко момчета с друга полова ориентировка бяха свиреп пребити от 17-годишни, трениращи кикбокс. Сега, през октомври, историята се повтаря. И историята ще продължи да се повтаря, до момента в който съответните органи не вземат отношение.

Източник на GlasNews.bg показа, че нападателите са станали още по-нагли. Те към този момент си вършат регистрации в известно приложение за запознанства и посредством него залъгват хомосексуални момчета. Нападателите примамват жертвите си, уреждат си срещи с тях на Младежкия рид, а след което ги пребиват. Има данни, че даже взимат парите на потърпевшите. 

И този път групата биячи са кикбоксьорчета, които са на възраст 18-20 години. При един от последните произшествия, които нормално се случват в тъмната част на денонощието, нападателите разполагали с газов револвер, който употребявали - за благополучие стрелбата се разминала без потърпевши лица. 

Екипът ни потърси един от потърпевшите, който е бил пребит, само че на този стадий той отхвърля коментар по тематиката. Споделя, че е изплашен и това е изцяло разбираемо.

Нямаме информация дали органите на реда са известени за случаите на принуждение, само че се надяваме да се самосезират. Една част от ЛГБТИ хората са на мнение, че полицията си затваря очите за сходен вид произшествия. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР