Поредно разследване на лидера на АКФ и бивш евродепутат Николай

...
Поредно разследване на лидера на АКФ и бивш евродепутат Николай
Коментари Харесай

Николай Бареков разкри мръсна схема на щерката на Иван Костов

Поредно следствие на водача на АКФ и някогашен евродепутат Николай Бареков разкри мръсна скица на дъщерята на Иван Костов. Информацията към този момент се тиражира в авторитетната европейска медия.

След извършено следствие екипът на АКФ, ръководен от него, събра задоволително доказателства за това, че дъщерята на Иван Костов, който приватизира имущество за над 30 милиарда лв. и обогати десетки български предприемачи.

Мина Костова, наречена за малко с псевдонима “принцесата”, е получила подпомагане от близки до татко си политици, министри, банкери и предприемачи от 5 държавни управления (3 от които на ГЕРБ) да продаде на извънредно повишена цена цяла постройка на държавната енергийна компания.

Най-скандалното е, че по информация на АКФ постройката е продадена без социална поръчка на повишена цена в случай, че държавната енергетика е във фактическо положение на банкрут. Самата постройка е коствала на страната повече от 5 милиона евро.

Тази договорка за милиони евро ощетява всички български, почтени данъкоплатци. Главните настоящи лица са до болежка познати.

Онези същите, които заредиха олигархично-мафиотската ламя на корупцията у нас - олигарси, които забогатяха към Костовата приватизация и взеха властта посредством задкулисието през последните 20 години по време на държавните управления на Тройната коалиция и ГЕРБ.

През последните години Николай Бареков се утвърди, като публицист и политик, който напълно проверява корупцията по високите етажи на властта в България.

Бившият евродепутат и многодетен татко още веднъж е доста известен в страната със своите следствия и цивилен акции против парцели и офиси на българските олигарси.

Бареков счита, че ръководството на последните 6 държавни управления на партии като Съюз на демократичните сили, Национална движение „Симеон Втори", Българска социалистическа партия и ГЕРБ на процедура са фасада на олигархията и техните злоупотреби в страната.

Бареков особено дава това следствие на EU Reporter, тъй като няма доверие в българските малките екрани. През последните няколко години Николай Бареков бива на няколко пъти притиснат от олигархията, посредством купения от тях съд, да спре своите следствия и да имигрира за постоянно от България.

Източник на EU Reporter доверява, че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи проверяват закани за ликвидиране против Бареков и неговото семейство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР