Поредно издание на най-мащабното в света събитие за споделянето на

...
Поредно издание на най-мащабното в света събитие за споделянето на
Коментари Харесай

Участвайте в най-големия онлайн бизнес семинар в света “Lyconet Online Sensation” на 24 април, 2021 г.

Поредно издание на най-мащабното в света събитие за шерването на нови познания в региона на самостоятелното маркетиране ще се организира на 24 април в напълно виртуална среда. То се провежда от Lyconet (Лайконет) - интернационална компания, която предлага благоприятни условия за бизнес на всеки с предприемачески дух, изключително на тези, които се интересуват от онлайн бизнес от вкъщи. Изграждането на лична интернационална онлайн мрежа от маркетери и консуматори посредством тази платформа е по едно и също време новаторско и печелившо. Независимите маркетери на Lyconet (Лайконет) имат чудесна опция освен да вземат участие в Lyconet Marketing програмата, само че и да оферират на пазара най-голямата стратегия за преимущества в света - myWorld (майУърлд) като в това време печелят от тази активност. Всеки деен маркетер печели от оборота на записаните купувачи или от продажбата на пакетите за преданост на компании.

Като маркетинг водач Lyconet (Лайконет) дава необятна гама от професионално образование, онлайн услуги и принадлежности, с цел да предложи на своите маркетери (Independent Lyconet Marketers) допустимо най-хубавата поддръжка в техния бизнес. Така всеки жител може да стане маркетер гратис, като одобри онлайн изискванията и в това време получи онлайн образование за ръководство на бизнес.

Традиционно всяка година Lyconet (Лайконет) провежда извънредни елитни бизнес семинари в огромен мащаб, с цел да могат маркетерите да чуят най-хубавите препоръки от най-престижните мотивационни представители в света.

На дневен ред е 2-ата Lyconet Online Sensation за тази година, която ще се организира на 24 април от 17:00 ч. (CEST). Ексклузивното онлайн събитие събира 200 000 гости от 55 страни и има единствената задача да ви помогне да развиете бизнеса си, да ви показа всички новости и да ви даде точната информация в точното време. Събитието се излъчва на 27 езика (включително жестомимичен).

Основни лектори в това издание на събитието са Ерик Уори (Eric Worre), водещият международен експерт за образование на експерти по маркетинг; Марио Капун – CEO Lyconet International; Хуберт Фрайдл, създател на Lyconet (Лайконет) и още няколко специфични посетители измежду които и Радован Витошевич, myWorld Регионален шеф за Южните Балкани.

„ За мен е огромно наслаждение да бъда поканен на това влиятелно събитие като преподавател и представител от района на Балканите. Организацията и продукцията на Lyconet Online Sensation постоянно е на най-високо равнище, а събитието има зрителска аудитория от няколкостотин хиляди фенове и е от огромно значение за развиването на нашия район. Нямам самообладание да споделя сцената със международни митове “, разяснява Радован Витошевич.

Благодарение на Lyconet хиляди хора към този момент са съумели да осъществят обилни доходи посредством онлайн маркетинг и да осъществен фантазиите си. Регистрирайте се на следния и се присъединете към екипа на сполучливите. За повече информация посетете формалния уеб страница -
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР