Поредният тарикат ядоса врачани с неграмотното си поведение на пътя,

...
Поредният тарикат ядоса врачани с неграмотното си поведение на пътя,
Коментари Харесай

Наглост без край! Тарикат с БМВ Х6 ядоса врачани с неграмотното си паркиране /снимка/

Поредният хитрец ядоса врачани с необразованото си държание на пътя, научи организация BulNews. За " безумно паркиране №10 000 ", заяви наш постоянен четец.
Мъжът изпрати фотография в редакцията ни, на която се вижда по какъв начин лек автомобил БМВ " Х6 " със софийска регистрация е спрян погрешно в региона на площад " Христо Ботев ". Изглежда водачът доста е бързал да си свърши дилемите и решил, че откакто си заплаща за паркинг, може да спре лъскавото си возило, където му е комфортно. Водачът обаче не е сметнал, че може би по този метод спрян, джипът пречи за естественото прекосяване на другите коли, водачите на които също са заплатили, с цел да могат да оставят возилата си умерено на отредено за това място.
Изглежда врачани, а и пришълци от другите градове, нямат желание да се научат по какъв начин и къде се паркира и ще не престават да оставят колите си, както намерят за добре.
На локалните обаче им писна тази порочна процедура и се надяват такива наглеци да бъдат глобявани по-често, с цел да може да отшуми тази " мода " в регионалния център.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР