Поредният сезон на На кафе приключи, но не бързайте да

...
Поредният сезон на На кафе приключи, но не бързайте да
Коментари Харесай

Сеч: Две глави падат от предаването на Гала през есента! (ето кои от панелистите горят)

Поредният сезон на " На кафе " завърши, само че не бързайте да се радвате, тъй като през есента се завръща отново. Да, от години доста фенове надават див писък и упорстват Гала да се " пенсионира ", тъй като предаването й от дълго време било станало еднакво и скучно, само че не би. На есен с ария, както се споделя...

Е, ария ще е - да, само че не за всички. Източници от кухнята на формата разкриха, че ще има наслада за феновете, пък въпреки и дребна. И тя е, че от досадните панелисти двама ще бъдат заменени. Казваме " досадни ", тъй като още от началото, когато ги включиха, болшинството хора не схващат каква е ролята им в предаването и за какво взимат пари като действително не правят нищо.

" Пенявят се нещо там, дрънкат нелепости и хоп - парички. Че по този начин и баба ми знае. Пълна отврат и безсмислие, на фона на мизерните пари в страната ", роптаят недоволни.

Оказа се, че панелисти - уви, отново ще има, само че най-малко ще са нови муцуни. От старите най-вероятно ще бъде посочен пътя на Ромина Тасевска и на Дарин Ангелов, тъй като Патрашкова и Константинов са бетон. Георги Блажев пък се радва на сериозна публика в мрежата, поради постовете, които пуска постоянно, тъй че той може би ще задържи мястото си.

А кои ще бъдат новите лица и дали няма да са още по-скучни от старите, ще забележим занапред.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР