Поредният кьорфишек от т.нар. Антикорупционен фонд. Това е може би

...
Поредният кьорфишек от т.нар. Антикорупционен фонд. Това е може би
Коментари Харесай

Камбитов определи сигнала на АКФ като кьорфишек и отправи сериозно обвинение

Поредният кьорфишек от така наречен " Антикорупционен фонд ". Това е може би 10-ти сигнал, подаден от тези обилно платени ”антикорупционери ” , гръмко огласен, както предходните, само че гузно мълчейки за резултатите по инспекциите на тези сигнали, в обществената мрежа фейсбук.
Въпросният сигнал е подаден преди повече от два месеца, и то не от АКФ, само че забавно за какво те го обявяват като собствен, два дни откакто разгласих желанието си да напусна Политическа партия ГЕРБ.
 АКФ: Има подозрения за голословни разноски и нарушавания на закон от някогашната администрация на Благоевград АКФ: Има подозрения за голословни разноски и нарушавания на закон от някогашната администрация на Благоевград
Фондация „ Антикорупционен фонд “ (АКФ) алармира Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) по отношение на подозрения за злоу...
Типично в техен жанр, жестоко манипулират обстоятелствата, до степен искрено да лъжат, гонейки напълно други цели, криейки се зад благородната идея - антикорупция.
P.S. АКФ стъпва на обстоятелства на така наречен журналистическо следствие на " Благоевград Нюзуик ", със притежател Мариета Димитрова, деен участник в цялата отрицателна акция против Община Благоевград по мое време, и деен покровител и участник в екипа на настоящия кмет. Разбира се, обилно спонсорирана за това с 164 000 лв..
Припомняме, че по-рано, че са алармирали Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) по отношение на подозрения за злоупотреби с обществени средства и спор на ползи в общинско сдружение „ Благоевград инвест 2016 “ ЕООД.
Компанията е раздала възнаграждения в размер на десетки хиляди лв. на чиновници от екипа на някогашния кмет на Благоевград Атанас Камбитов, разкриха от АКФ.  Освен спомагателните заплащания по цивилен контракти и разноски от десетки хиляди за скъпа електронна техника, АКФ откри и подозрения за съществени нарушавания на Закона за публичните поръчки от страна на общинското сдружение. Разследването на фондацията стъпва на разбор на медийни изявления с данни от инспекция на активността на „ Благоевград инвест 2016 “, предоставена от Румен Томов, определен за кмет на община Благоевград през 2019.
 Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов напуща ГЕРБ Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов напуща ГЕРБ
“Днес прекратих участието си в Политическа партия ГЕРБ “. Това написа във Фейсбук някогашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов. “Реш...
Според направения от основния специалист в Община Благоевград отчет след привършване на инспекцията, за интервала 2016 — 2017 година членове на екипа на някогашния кмет господин Камбитов и чиновници, заемащи виновни длъжности в Община Благоевград, са получили спомагателни хонорари, общо възлизащи на 221 000 лева
Цялото следствие, оповестено от Антикорупционния фонд,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР