Поредните изявления за опитите на Русия да повлияе на резултатите

...
Поредните изявления за опитите на Русия да повлияе на резултатите
Коментари Харесай

Володин: Обвинявайки Русия, демократите искат предварително да оправдаят поражението си на изборите в САЩ

Поредните изказвания за опитите на Русия да повлияе на резултатите от междинните избори в Съединените щати демонстрират желанието на представителите на Демократическата партия на Съединени американски щати авансово да оправдаят провалянето си. Това написа в понеделник ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

" Новите обвинявания са опит на американските демократи да оправдаят провалянето си на изборите за Конгрес, които ще се проведат на следващия ден ", сподели Володин.

В неделя The New York Times разгласява мнението на редица американски специалисти, които разкриха няколко опита на Русия да повлияе на резултатите от идните междинни избори в Съединени американски щати във вторник. Беше маркирано, че няколко акаунта в обществените медии, които бяха неактивни от известно време, още веднъж започнаха да разгласяват известия за слабостта на Демократическата партия, както и да показват нецелесъобразността да се харчат парите на американските данъкоплатци за поддръжка на управляващите в Киев.

" Неразделна част от политиката на нашата страна: намесата във вътрешните работи на суверенни страни е неприемлива. Ние не се намесваме и няма да ни разреши ", акцентира Володин. Той означи, че сходни изявления единствено демонстрират, че " американските демократи са почнали да изясняват провалянето си ".

„ Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се оправя зле. Сегашното управление на Вашингтон се вкопчва във властта с последни сили ", сподели Володин.

Според него американските демократи " се върнаха към старите пътища ", като още веднъж упрекнаха Русия в интервенция в изборите.

" Видяхме същото през 2016 година, когато Доналд Тръмп стана президент на Съединените щати. Нищо ново ", разяснява Володин.

Председателят на Държавната дума добави, че Байдън „ и неговите партийни приятели евентуално ще изгубят болшинството си както в Сената, по този начин и в Камарата на представителите “.

" Хората на Съединените щати не гласоподават за демократите единствено поради проблемите, основани по тяхна виновност. Трябва да се запитате ", акцентира Володин.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР