,,Поредните две загубени седмици. Много се надявам, че наистина времето

...
,,Поредните две загубени седмици. Много се надявам, че наистина времето
Коментари Харесай

Иван Таков: Надявам се, че времето за шикалкавене приключи и ще имаме работещи комисии


,,Поредните две изгубени седмици. Много се надявам, че в действителност времето за извъртане завърши и за останалите сътрудници и през днешния ден ще имаме работещи комисии и в действителност ще стартираме да гледаме значимите отчети и да решаваме проблемите на софиянци.``

Това съобщи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Иван Таков.

Tой добави, че през днешния ден ще се преглежда един закон за санирането, който е от от януари месец.

,,Част от него беше избавен и по наши рекомендации “, сподели Таков и добави, че би трябвало да гледат без решение на комисиите.

,,Въпреки възбраната на кмета на Столична община за провеждането на Луковмарш, той се е организира, само че под друго име. Това си беше Луковмарш, без значение по какъв начин е кръстен. И към този момент е видно в действителност, че без работещ Общински съвет нещата няма по какъв начин да се получат. Това към този момент е ясно след първите 100 дни ръководство на кмета Терзиев и на администрацията му “, добави Таков.

Председателят на групата на Българска социалистическа партия в СОС изясни, че през вчерашния ден са били на среща с кмета Васил Терзиев, с краткотрайния ръководител Цветомир Петров, с ръководителя на групата на „ Продължаваме промяната – Демократична България (Спаси София) “ Борис Бонев и с общинския консултант Бойко Димитров.

„ Нищо не са ни предложили. Те ни попитаха по какъв начин ще гласуваме, ние казахме, че няма никаква смяна в нашето виждане. Попитахме ги дали имат искания към нашите четири комисии – ние постъпихме отговорно като поехме две от комисиите, които те се отхвърлиха от тях. Това, което чухме е, че нямат искания “, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР