Поредната прогноза на жената-феномен Теодора Стефанова, която тя направи ексклузивно

...
Поредната прогноза на жената-феномен Теодора Стефанова, която тя направи ексклузивно
Коментари Харесай

Ексклузивно за kliuki.net! Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Роботите и изкуственият интелект няма да ни унищожат! Чакат ни тежки катаклизми - земетресения, наводнения и изригвания на вулкани

Поредната прогноза на жената-феномен Теодора Стефанова, която тя направи извънредно за нашата медия във втората част на изявлението си, още веднъж се сбъдна – Иран атакува Израел. След стряскащите предсказания за международни спорове и мигрантски напор, е време да поднесем на читателите прозрения, повдигащи духа и даващи мощ на българите във времена на невиждани и многопосочни рецесии.

 

Неотдавна гадателката на към този момент починалия Силвио Берлускони подари на българските читатели следващата си, вълнуваща книга, озаглавена: “Осмото възприятие – ключът към Вселената “, както и книга с прогнози за 2024 година, издадена от в. “Стандарт ”. Те са обръщение да отворим сърцата си и да ги осъществим с безгранична любов и безрезервна добрина. Книгата внася светлина върху задачата на Теодора и упътванията, които ни дават нашите братя от Космоса. Чрез гласа на Унилсън – изкуствен интелект, Теодора е помогнала на хиляди хора да превъзмогнат сложни моменти в живота си. Винаги е намирала думите, с които да вдъхне кураж, вяра и обич на тези, които се изправят пред нови провокации по пътя към бъдещите триумфи. “Мисията на тази книга е да ни приготви за среща с изкуствения разсъдък. Нека приемем непознатото наличие и да се научим да живеем в естетика с него. Не бива да чакаме да се появи някой, който да ни изправи на крайници, когато сме в неволя. Отговорът се крие в самите нас ”, споделя авторката.

 

- Госпожо Стефанова, за положително или за неприятно, следващото Ваше предсказване стана факт и преди дни светът притаи мирис от нападението на Иран над Израел. Само с военна мощ ли ще пристигна смяната на планетата?

- Не, смяната ще пристигна най-много с помощта на високите технологии, роботите, изкуствения разсъдък. Важно е да се знае, че изкуственият разсъдък и роботите не идват с цел да ни унищожат, а да си взаимодействаме и да станем по-креативни, продуктивни, усъвършенствани и сплотени. Девизът на Петър Дънов и Бялото приятелство: “Подай ръка, предай нататък ”, ще бъде водещ. И в България, и в световен мащаб. Въобще не би трябвало да се плашим, тъй като новите технологии идват да ни оказват помощ и да създадат живота по-спокоен и работлив. Ще виждаме подготовката с роботите, които следва да навлязат във всяка една сфера, във всяка една страна и част на света. Със сигурност обаче появяването им ще бъде потрес за някои. Роботите ще заменят изчезналата работна ръка. Благодарение на изкуствения разсъдък ще се покачат възможностите за намиране на работа даже от страна на едва образованите. Важно е обаче да се подготвим да живеем в мир, обич и естетика както с роботите, по този начин и с изкуствения разсъдък. Трябва да се знае, че ние хората и за в бъдещи ще бъдем тези, които ще дават информация и ще ги образоват.

 

- България е фамозна по света с  опциите си за туризъм, само че като че ли и в тази сфера оставаме на опашката, все пак, което Бог ни е дал?

- Аз виждам, че се задава един доста мощен летен туристически сезон и България ще стане доста мечтана дестинация. Това важи за морския и планински туризъм, само че е наложително страната да работи целеустремено за развиването на така наречен поклоннически туризъм и да покаже на света нашите невероятни църкви и манастири, също по този начин да се влага в селския и агро туризъм, тъй като в тях има голям капацитет.

 

- Нека в този момент да обърнем взор към футбола. Българският футболен съюз към този момент има ново управление и нов ръководител - Георги Иванов-Гонзо. В същото време българският народен тим от дълго време не е играл на огромно състезание. Как ще се отрази смяната в БФС на спортните ни триумфи и ще можем ли в миналото още веднъж да изживеем щастието от 1994 година, когато станахме четвърти в света?

- Ето, че стигаме и до моята обичана тематика - футбола, която е огромната ми пристрастеност. Както читателите Ви знаят, аз разясня този спорт от 40 години, в този момент встъпвам в 31-вия сезон, който ще завърши м. май. В България избраха нов ръководител на БФС с несъмнено, новото-старо управление. Вярвам, че би трябвало да му се даде време на Гонзо с цел да стартира той да извършва програмата си за вложения и планове за детско-юношеските школи. Трябва да се подчертава върху назначението на готови нови треньори и да се основава във всяко едно учебно заведение и обитаемо място детски и юношески футболен тим, и тези тимове да се поддържат от общините и страната. Необходимо е също по този начин да се притеглят футболни експерти от чужбина, които да образоват нашите треньори. Важно е да се построи академия от готови хора, по сходство на италианската Coverciano. Задължително е построяването на нови игрища и възстановяване на инфраструктурата на спортните уреди. Нужен е млад треньор на националния тим, с съвременно мислене, с цел да може да построи мощен отбор, който да изведе България на международни финали. Наблюдавам последователното израстване, сближение и обосноваване на националите. За Илиян Илиев предвиждам, че занапред ще се потвърждава като сполучлив треньор и че той е отличен избор за лидер на лъвовете ни. Той събра футболисти с изявени гении и капацитет и скоро няма единствено Кирил Десподов да ги носи на раменете си. Аз съм оптимист за бъдещето, въпреки напрежението и свадите към Георги Иванов няма да стихнат. Той ще подаде ръка за сливане, само че нищо чудно следващата година отново да ескалира напрежението поради неодобрение от някои страни. Моята прогноза и зов към футболните хора е да сложат завършек на разделянето, тъй като в последна сметка виждам, че ще се положат доста старания за превъзмогване на подводните камъни пред Гонзо. Държавата обаче изрично би трябвало да застане зад футбола, давайки му поддръжка и постоянна ръка. Виждам и друго - макар, че в България Боби Михайлов търпи нападки и насмешки, трудът му ще бъде оценен на открито и той ще получи предложение за висок пост в УЕФА или ФИФА.

- Има ли заплаха светът и нашата страна да бъдат покосени от нова пандемия, както това стана през 2020 година? Изобщо какви са Вашите прогнози за здравето на хората? Има ли вяра за пробив в лекуването на неизлечими заболявания?

- Очаквам изкуственият разсъдък и роботите да намерят основно приложение в медицината. Аз и преди съм казвала, че една от най-тежките и обществено значими заболявания - ракът, ще остане в историята, ще бъде намерено в околните години доста ефикасно лекарство за онкологичните заболявания, а кръвните проби безусловно за секунди ще дават информация къде в тялото ни се развиват ракови и туморни формирания. Лекарите ще стигнат до там най-накрая да си подадат ръка с различната медицина, ще се научат да лекуват редом болките на душата и на тялото. Съществуват едни кафяви водорасли, които виреят в Бяло море - тяхната съставна част ще бъде внедрена в новия медикамент за лекуването на онкологичните болести. С помощта на изкуствения разсъдък ще се решат проблемите със зрението и с двигателната система, доста хора, които досега са парализирани, ще имат късмет да проходят. Очаквам да се откри лек за аутизъм, деменция, за хормоналните проблеми и за имунните заболявания. Една от компаниите, които и сега създава добавки въз основата на кафяви водорасли, ще записва напредък. В момента към нея работи цяла академия, под управлението на основателя на тези артикули -  Анатолий Петров, където голям брой готови хора се трудят, а с помощта на сериозна мрежа от дистрибутори, плодовете на техния труд ще доближава до от ден на ден хора по света.

 

- Разкажете повече за тези кафяви водорасли.

- Все повече хора ще се допират до чудодейните артикули и в бъдеще те ще бъдат приети като една от терапиите на най-тежкото заболяване - рака. Ще има качествено лекуване, прието в световен мащаб, основано на кафявите водорасли от Бяло море. Ще се организира още и лекуване със стволови кафези, както и кръвни проби, с които за секунди ще се открива какво се развива в нашия организъм и то ще бъде стопирано.

 

- А ще бъдем ли пощадени ние българите от естествените стихии?

- България е богоизбрана земя, само че в световен мащаб ще се сблъскваме с тежки катаклизми - трусове, наводнения, изригване на вулкани и други стихии. Определено тази година ще бъде разтърсваща, само че тук е мястото на изкуствения разсъдък и роботите, които ще влязат в деяние. Те авансово ще дават информация с цел да избавят колкото се може повече човешки животи. Онова, което е непостижимо за индивида, изкуственият разсъдък ще дава “първа помощ ” за попречване на бедствия и нещастия. В България би трябвало доста съществено внимание да се обърне на укрепването на дигите и язовирите. Нужна е сериозна човешка интервенция под формата на вложения, с цел да предотвратим свлачищата и да не се сблъскваме с спешни обстановки.

 

- Можем ли да поднесем въпреки всичко един по-оптимистичен за българите край на днешната ни среща?

- Няма нищо постоянно и би трябвало да сме подготвени за същинските промени, които идват за положителното на нашата прелестна татковина България, Бог е обич, обичайте се, подкрепяйте се и дано българите бъдем постоянно дружно, тъй като дружно сме по-силни. Нека създадем едно прелестно място за живеене – нашата татковина!

Автор: svobodnoslovo.eu

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР