Поредната порция скандални признания излезе от устата на Айлин Бобева

...
Поредната порция скандални признания излезе от устата на Айлин Бобева
Коментари Харесай

Айлин Бобева "гръмна бомбата": С Евгени беше само веднъж, не повече!

Поредната порция скандални самопризнания излезе от устата на Айлин Бобева - каратистката, която Евгени Генчев освен не пожела за своя спътница в живота, само че и изгони от предаването не един път, а цели два пъти. Помним, че откакто не получи роза, Бобева безсрамно престъпи разпоредбите на формата и му се натресе назад, само че пианистът отново й сподели вратата.

Да скандализира очевидно е в природата на Айлин, която си признава, че не харесва свестни момчета, а неприятни и такива, които се държат неуважително с нея. " Дразни ме, че се държат зле с мен, най-малко множеството, само че какво да направя като с положителните ми е скучно ", изръси " блестящата си мисъл " Бобева.

Що се отнася до Евгени Генчев, тя мазета рибата като разгласи следното, цитираме: " С него беше единствено един път, не повече! ". Хайде в този момент да се опитаме да отгатнем кое е било това " единствено един път ", въпреки множеството от феновете да са наясно.

Самата Бобева не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го декларира непосредствено - желае си с@кс момичето. Така че е изцяло допустимо двамата с Генчев да са го създали в имението, въпреки всичко фотосите на формата траеха цели три месеца. Малко мъже биха издържали без милувки за толкоз дълъг интервал.

" Айлин му е бутнала, доста ясно. Тя сама си сподели, че тези неща не са проблем, а и имаше интервал, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, тъй като очевидно Евгени желае за брачна половинка сериозна жена, а не бръмчалка ", разясняват в нета.

Тагове: Евгени Генчев Айлин Бобева Ергенът каратистка имението
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР