Поредната полицейска акция ще бъде извършена тази нощ в няколко

...
Поредната полицейска акция ще бъде извършена тази нощ в няколко
Коментари Харесай

Полицията пак влиза на проверки в клубовете в Пловдив тази нощ

Поредната полицейска акция ще бъде осъществена тази нощ в няколко клуба в Пловдив. Униформени, взаимно с представители на организация " Митници ", Национална агенция за приходите, РЗИ и Българската организация по сигурност на храните ще ревизират за разпространяване и използването на наркотични субстанции, божествен газ, както и на нерегламентирано наличие на малолетни и малолетни, заяви.

Масирана акция по заведенията в Пловдив и други регионални градове имаше преди две седмици. При инспекциите в Пловдив не бяха открити нарушавания, за което всеки от тестваните клубове разполага с протокол.  Въпреки това от ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив бяха подали към министерството погрешна информация за нерегламентирано наличие на малолетни в заведения. От управлението на дирекцията отхвърлиха информация в кои заведения са били засечени нарушителите. 

Репортер на TrafficNews обаче направи инспекция във всички заведения, в които е имало акции и се оказа, че в НИТО ЕДИН клуб в града не е имало малолетни лица, които да са били там без компаньон, както изисква законът. Там където е имало малолетни, те са били с придружители и нужните документи. 

С каква цел пловдивската полиция заблуждава жителите не стана ясно, само че поради редицата престъпления, осъществени през последните месеци от чиновници на дирекцията, явно да потуши насъбраните негативи за сметка на сектора. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР