Поредната класация за отношението на мъжете към цвета на косите

...
Поредната класация за отношението на мъжете към цвета на косите
Коментари Харесай

Мъжете си падат по... брюнетки


Поредната ранглиста за отношението на мъжете към цвета на косите на нежните създания изненадва. Оказва се, господата си падат по брюнетки, а не по русокоски, каквото е всеобщото мнение.

Според нова анкета по тематиката - " Кой е най-привлекателният цвят на косата при дамите? ", множеството мъже споделят, че това е кестенявият колорит.

Освен това 62% показали, че най-вече си падат по мацките с дълги коси. 18% избират междинната дължина на прическата на дамите, 12% харесват коси до раменете, а едвам 4% са фенове на оскъдната, къса коса.

Анкетата е извършена измежду цели 1563 мъже, които е трябвало да посочат и идеала си за жена в лицето на едни от най-известните холивудски звезди.

 Снимка 307591

Меган Фокс е жената-мечта за множеството мъже - 63 % въздишат по нея. След нея се подрежда Дженифър Анистън с 62 %, следвана от обилната хубавица Бионсе с 57 %.

 Снимка 307593

Кейт Хъдсън е събрала 52 % от гласовете, Ел Макферсън 49 %, Ким Кардашян 45 %, Мила Кунис 41 %, Холи Уилоуби 38 %, Сиена Милър 36 %, а Кристина Хендрикс 24 %.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР