Поредна нова партия се пръкна в политическия живот на БългарияРегистрация

...
Поредна нова партия се пръкна в политическия живот на БългарияРегистрация
Коментари Харесай

Венцислав Ангелов регистрира партия

Поредна нова партия се пръкна в политическия живот на България

Регистрация получи обаче не най-голямата мощ в последния парламент „ Продължаваме Промяната “ на експремиера Кирил Петков, станал прочут с проблемите поради канадското си поданство, а друга групировка.

Тя се назовава „ Народна партия Истината и единствено истината “, която ще се съставлява от Венцислав Ангелов, сподели информация на в Регистъра на политическите партии. Датата на регистрация е 21 юни 2022 година, а седалището ѝ е в град Русе.

Ангелов е ексцентрична персона, прочут е и като Венци Чикагото. През 2015 година бе наказан дефинитивно на три години затвор за съучастничество в подготовка на трафик на опиати. Впоследствие бе дълго време търсен от българските и испанските управляващи. През 2018 година бе арестуван в Германия.

След излежаването на присъдата Венци Чикагото навлезе в политическите глъбини, като организираше митинги против властта. Привърженик е на теориите на конспирациите и връщане на смъртното наказване.

На протест през май тази година той упреква Кирил Петков и целия му Министерски съвет, че са кукли на конци, марионетки и прислужници на илюминатите, глобалистите и ционистите.

На площада пред държавната постройка Венци Чикагото се афишира за референдум за анулация на смъртното наказване и за „ обесване на всички нарушители през последните 33 години, които ни лъгаха, крадяха и мамиха “.

В същото време „ Продължаваме Промяната “ към момента чака регистрация в Софийския градски съд. Не е изключено групировката на Кирил Петков и Асен Василев да не успее да я получи за идните парламентарни избори и да употребява още веднъж официално други политически марки, с цел да се яви като коалиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР