Поредна безсънна нощ за лекарите в „Пирогов”. Медиците в спешната

...
Поредна безсънна нощ за лекарите в „Пирогов”. Медиците в спешната
Коментари Харесай

Това е най-невероятният лекар в "Пирогов"

Поредна безсънна нощ за лекарите в „ Пирогов”. Медиците в незабавната болница са извънредно натоварени по празниците, оповестява bTV.

Д-р Деян Коруноски взима компетентност „ Хирургия” в „ Пирогов” и избира да остане в незабавната болница, с цел да образова той на собствен ред младите лекари.

„ Предизвикателство е да се работи в „ Пирогов”. Всеки ден се срещаме с тежко заболели пациенти. Всеки ден носи страсти, разнообразни от предходния и постоянно сме в една готовност”, описа доктор Коруноски.

Той е дежурен и на Бъдни вечер.

„ Чудеса постоянно се случват. Те са ежедневни и са плод на всеотдайността, когато човек дава всичко от себе си, дори и парче от душата си, в действителност нещата се получават и Бог ни поддържа в нашата дейност”, споделя още доктор Коруноски.

Той се моли за пациентите си и в параклиса на болничното заведение, и в Патриаршеската катедрала. Д-р Коруноски е ръкоположен за дякон и след дежурството на Бъдни вечер е в Патриаршеската катедрала.



Тази заран патриарх Неофит огласи Патриаршеското и синодално обръщение за българския народ по време на рождественската литургия. Д-р Деян Коруноски също взе участие в тържествения обред. Така той служи на Бога и оказва помощ на хората.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР