Поредица важни решения бяха приети, благодарение на . Това заяви

...
Поредица важни решения бяха приети, благодарение на . Това заяви
Коментари Харесай

Над 110 хил. подписа събрала подписката на Възраждане за референдума срещу еврото

Поредица значими решения бяха признати, с помощта на " ". Това съобщи депутатът Цончо Ганев в ефира на Българска национална телевизия.

Той посочи и че гласуваното решение за договаряния за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност в частта " Енергетика " е по тяхна самодейност.

За референдума за опазване на българския лев Ганев съобщи, че единствено за две седмици са обединили стотици хиляди хора.

Енергията в обществото ни е огромна, подписите към този момент са над 110 000, съобщи Ганев.

Според него по тематиката за предоговаряне на Плана за възобновяване е имало доста агитация, че нямало по какъв начин да се случи това, само че в крайна сметка " законът и брюкселските бюрократи споделиха, че има по какъв начин да стане ".

Народният представител изясни, че са изпратили и писмо до президента Радев, в което са призовали да има почтеност и бистрота в тези договаряния. По този мотив са предложили на президента на тези договаряния да отидат ръководителите на трите най-големи синдиката в България.

Ганев посочи, че в продължение на години оферират правосъдна промяна, без да се постанова смяна на Конституцията, с генерална смяна на Висшия правосъден съвет и следствието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР