Поредица от инициативи ще бъдат организирани в област Шумен по

...
Поредица от инициативи ще бъдат организирани в област Шумен по
Коментари Харесай

Поредица от инициативи по пътна безопасност ще бъдат организирани в Шуменско

Поредица от начинания ще бъдат проведени в област Шумен по случай Деня на сигурността на придвижването по пътищата, който се отбелязва на 29 юни, оповестяват от пресцентъра на регионалната администрация.

По нейна самодейност са отпечатани над 4000 флаери и плакати, които са раздадени на общините, на бранш "Пътна полиция " при ОД на МВР-Шумен и на доброволци от БЧК.

В Шумен раздават пътни карти с най-опасните сектори

Като част от осъществяването на самодейността "С защитен колан на задната седалка ", ще бъдат предоставени 30 постера за всички обитаеми места в Шуменско, където има настоящи учебни заведения. Изработени са и материали за два билборда в Шумен, които са предоставени на общинската администрация в регионалния град.

Регионалното ръководство на образованието /РУО/ в Шумен възнамерява провеждането на разнообразни действия в детските градини и учебните заведения във връзка на Деня на сигурността на придвижването по пътищата, измежду които - презентации на електронните страници на детските градини и учебните заведения, образуване на изложения и състезания за рисунки, правене на табла и осведомителни кътове, игри навън, свързани с разпоредбите за придвижване по пътищата.

Всички общини в региона ще се включат с начинания във връзка на Деня на сигурността на придвижването по пътищата. В обитаемоте места ще бъдат публикувани предоставените материали, ще бъдат сложени билбордове и осведомителни табели с послания по тематиката "пътна сигурност ", ще се провеждат просветителни акции взаимно с полицията.

Инициативите по пътна сигурност са проведени от регионалната администрация, със съдействието и поддръжката на общините в Шуменско, на ОД на Министерство на вътрешните работи, РУО, БЧК и компании от района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР