Пореден залп срещу президента Румен Радев даде Корнелия Нинова. Тя

...
Пореден залп срещу президента Румен Радев даде Корнелия Нинова. Тя
Коментари Харесай

Нинова с разкритие за листчето на Радев. Какво пише на него

Пореден залп против президента Румен Радев даде Корнелия Нинова. Тя видя в срещата на Радев с украинския държавен глава Володимир Зеленски благоприятен случай за поредна офанзива против стопанина на „ Дондуков ” 2.

„ Още преди срещата Радев бе унизен със известието, че идва президент на друга страна, а той не знае. Денков му наредил да се срещне със Зеленски ”, сподели Нинова в утринния блок на бТВ.
-->
Нещо принуди Радев да се държи по този начин. За първи път го виждам да се държи по този начин – беше друг, не излъчваше достолепие и за първи път гледаше към листчето пред него. За първи път го виждам обезпокоен да чете в листчето, а другояче помни текст без проблем и единствено като го огледа към този момент го знае и със запетайките, съобщи соцлидерът.

Причината – той има две позиции: ястреб на войната и гълъб на мира – според от аудиторията, на която приказва, сподели още тя.

„ Какво споделиха от държавното управление? „ Зеленски изиска всичко без самолети, а ние какво ще дадем... Отговорът им бе „ Ами ще забележим “.

В чужбина държавните управления излизат и споделят: „ Ще дадем това, ще дадем това! “, разяснява още първата социалистка. И продължи: „ А нашите гънат си се и… ох, оправдавам се за изрече. Направо си счупиха кръста от това гърчене. Нашите тичат като… ”.

Но от Българска социалистическа партия имаме различно предложение – желаеме това „ всичко “ да бъде обществено, а не засекретено. Така ще се успокои обществото. Иначе до момента в който крият все ще има подозрения измежду хората “, прикани водачът на Българска социалистическа партия.

Водещата Мария Цънцарова предизвика Нинова с въпрос какво би се случило, в случай че съветският президент Владимир Путин нападне и окупира Варна, а отговорът й бе:  „ България е част на НАТО. Да не дава Господ Русия да атакува страна, която е членка на НАТО, тъй като това значи международна война. ”.

Решението на Украйна не е да желаят още оръжия, с цел да продължи войната, а да спрат, да договарят, да се спогодят, безапелационна бе тя.

„ Българска социалистическа партия е на страната на българския народен интерес. Според мен оценката на визитата на украинския президент Володимир Зеленски у нас би трябвало да мине през резултатите “, разяснява Корнелия Нинова.

Тя изригна за 3 невиждани изменничества на националния интерес при визитата на Зеленски.

„ Зеленски завоюва, България загуби “ – отсече тя и добави: „ Обществото ни се раздели, президентът Румен Радев бе унизен, а държавното управление сподели „ Хоп! “ преди да скочи и съгласно мен се провали “.

„ Загубихме опцията да имаме втора нуклеарна централа, т.е. енергийна самостоятелност за България и по-евтин ток за българските фамилиите “, сподели Нинова, визирайки случилото се към АЕЦ „ Белене “.

„ Не може в България да се строи „ Белене “ без съветска поддръжка, а в Украйна може?! Е, по какъв начин ще се построй без съветска поддръжка – това е двоен стандарт.

Защо да не е у нас? Значи в България не може, а в Украйна – може… едно и също нещо. Този двоен стандарт пречи на българския народен интерес.

Европейският съюз (ЕС) реши, че ще заплати частите с европейски средства. Значи на нас не ни дават да строим АЕЦ „ Белене “, само че на Украйна дават “, ядоса се водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР