Пореден задочен конфликт между пешеходци и водачи в наш град.

...
Пореден задочен конфликт между пешеходци и водачи в наш град.
Коментари Харесай

Шофьор успя да се прояви. Плевенчанин: Ще има ли урок за назидание? СНИМКА

Пореден неприсъствен спор сред пешеходци и водачи в наш град. Този път обстановката е от Плевен, а мотивът още веднъж е паркиране.

Гражданин твърди, че лидер се качил на тротоар и умерено оставил колата си там, преграждайки пътеката. Причината? Според  Антон Стоименов мъжът отишъл на пазар до близкия магазин. После лидерът се върнал и се присъединил в придвижването.

" Като направих забележка, без реакция си се качи все едно нищо не съм споделил ", написа Стоименов. Който прибавя, че очевидно за мъжа не е значимо, че  " разрушава плочки и тротоари, принуди пешеходци да слязат на платното ".

Мъжът написа, че около колата имало и зелена повърхност, която обаче постоянно е нечиста.

Вижте цялата обява на Антон Стоименов:

Наглост последващо равнище. Качи се на тротоара, преграждайки го целия и просто слезе с цел да отиде до нонстопа да си купи нещо. Това е 8 часа, улица " Шипка " в час пик.

Напазарува си и просто се качи в колата, слезе от тротоара и потегли. Но че разрушава плочки и тротоари, принуди пешеходци да слязат на платното, не е значимо за него.

Това се случва пред камерите на общината на кръстовището. Да забележим дали Общината ще даде урок за наставление. Аз също бих заобиколил през платното имайки в поради какъв брой стопани оставят кучешките си останки в тези тъкмо треви.

Като направих забележка без реакция си се качи все едно нищо не съм споделил.

Ситуацията буди отвращение у плевенчани. Много от тях поддържат позицията на Стоименов, а други даже оферират и по-радикални способи за предоставяне на урок.

Припомняме, че се позволява прекъсване за престой и паркиране на моторни транспортни средства върху тротоарите, в случай че са спазени избрани условия. Тази обстановка постоянно не се ползва вярно и буди разногласия сред пешеходци и водачи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР