Пореден вандализъм. Така военният министър Красимир Каракачанов коментира случая, при

...
Пореден вандализъм. Така военният министър Красимир Каракачанов коментира случая, при
Коментари Харесай

Нов случай на агресия, нападнати са курсанти! Каракачанов: Вандализъм

Пореден вандализъм. Така военният министър Красимир Каракачанов разяснява случая, при който курсанти от Националния боен университет бяха нападнати на пътя от престъпно проявено лице с ромски генезис, съобщи БГНЕС.

По-рано от Министерството на защитата оповестиха, че в неделя вечерта курсантите пътували от Сливен към Гурково, когато автомобилът им е засечен от друго транспортно средство. След насилственото прекъсване, нападателят излиза от автомобила си и нанася удари с секира по предното стъкло на колата на курсантите.

" Петима курсанти се прибират, една кола ги гони, запречва им пътя, излиза един 34-годишен мъж с секира, чупи прозореца, троши капака на колата. Разбира се още веднъж полицията е работила бързо. Те се обаждат на 112, въпросното лице е арестувано. Родено е 1986 година, т.е. на 34 година с 43 закононарушения към този момент “, по този начин Каракачанов описа случая. Той изключва обстоятелството, че те са курсанти, че са военни. " Той най-вероятно ги е видял, че са такива, когато е отишъл с брадвата в колата “, добави Каракачанов.

Според него, това е следващият случай, който демонстрира, че има проблем в обществото. " Това не се взема решение с митинги. Тези проблеми в обществото се вземат решение първо с почтено говорене. Това, което е, да се споделя и второ - с ограничения за интеграцията на това население, само че тези ограничения минават и през учебни заведения като това в Златарица и други учебни заведения “, означи той.

За митинга, който е през днешния ден против изявлението на Каракачанов от Войводиново, той съобщи, че всеки има право да си стачкува. " Според мен всички тези организации, които години наред усвояваха големи пари е хубаво да дадат най-сетне един доклад какъв брой пари получиха, защо ги изразходиха и за какво по този начин се получава, че след тези стотици милиони, да не кажа милиарди, които се изляха и по европейски, международни и национални фондове, за какво няма резултат от това, те са главните виновни за това, тъй като те получаваха тези пари “, съобщи той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР