Пореден случай на нападение от кучета – този път в

...
Пореден случай на нападение от кучета – този път в
Коментари Харесай

Кучета нахапаха жена в София

Пореден случай на нахлуване от кучета – този път в столичния квартал „ Модерно предградие “. На 7 май Росица Въчева тръгвала за работа и е била нападната от няколко кучета.

„ Преминавайки през пътеката, която води към спортната площадка и спирката на рейсовете, пристигнаха две кучета, спускайки се много нападателно към мен. Едното ме блъсна и аз паднах, след което ме нахапаха и може би бързата реакция, че се изправих, предотврати по-тежки последици върху тялото ми. Потресена съм от тази преживелица, тъй като в нашия квартал бездомните кучета са безпределно доста “, описа Росица Въчева – пострадала.

Жената е дала публичност в обществените мрежи, с цел да защищити други хора да не пострадат. Оттам минават възрастни хора, майки с деца. По думите ѝ, въпрос на време е да се случи даже най-лошото и би трябвало да се вземат някакви ограничения. Подавани са и други сигнали от живеещи в квартала, само че досега без резултат. Според Въчева очевидно има хора в близост, които хранят тези кучета, написа Българска национална телевизия.

„ Това са случаи, които не зависят напълно от нас. Ние също имаме информация, че животните се хранят от поданици на квартала и от време на време ги прикриват, с цел да не могат да бъдат хванати. Жалби от хора, нахапи от кучета, се обработват навреме и при инспекцията се изготвя констативен протокол “, изясни доктор Ирена Петрова – зам.-директор на Оперативна програма „ Екоравновесие “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР