Пореден рунд на словесни престрелки през медиите. Коя от двете

...
Пореден рунд на словесни престрелки през медиите. Коя от двете
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Вярата в политическата класа беше довършена през последните дни

Пореден рунд на словесни престрелки през медиите. Коя от двете политически сили -  ГЕРБ-СДС или „ Продължаваме промяната - Демократична България “ - е по-добра във войната на тълкования сега?

„ Най-скъпото нещо за една компания, партия или неправителствена организация – това е положителното име. Доброто име е нещото, за което всички те работят. Доброто име на българската политическа класа е унищожено не от през днешния ден, а от дълго време. Вярата в политическата класа беше довършена през последните дни “, разяснява в студиото на bTV Новините Диана Дамянова, PR специалист.

По думите му има път обратно за договаряния, само че той минава през опрощение от ПП-ДБ

Дамянова добави, че Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова имат добър PR, защото партията и ръководителят ѝ са съумели да преминат през доста стихии.

„ Вторият е така наречен „ нов Пеевски “, който изигра двумесечен танц – „ Отивам на вътрешни избори, които ще печеля “. Сега играе нов танц – „ От мен доста неща зависят и вие няма да напъхвате моите гласоподаватели в дупка “. Снощи Борисов не направи политически ход, а PR ход. Не върна празен мандат, не поема отговорността за отиване на избори. Второ – той внушава на българския жител, че ПП-ДБ не си извършва обещанието и ги докара до положение да се самосвалят “, уточни тя.

bTV ревизира какъв е времевият небосвод за гласоподаване на първия мандат в Народно събрание - става известно, че подобен няма

Дамянова разяснява, че в обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ има доста представители, което усилва опцията за неточности.

„ Аз не знам решението, което тук в студиото на bTV разгласи Асен Василев, е на политическата групировка или е на Асен Василев. Той хвърли тезата, че отиват на втори мандат, само че то на процедура значи присъда – България отива на избори, имайки поради казано от Борисов, че няма да поддържа втория мандат “, сподели още Диана Дамянова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР