Пореден протест в Цалапица с искане за ускорена екстрадиция на

...
Пореден протест в Цалапица с искане за ускорена екстрадиция на
Коментари Харесай

Протест в Цалапица: Искат екстрадиция на заподозрения за убийството на Димитър

Пореден митинг в Цалапица с искане за ускорена екстрадиция на посочения за главен обвинен за убийството на 24-годишния Димитър Малинов.

Ден преди началото на правосъдното съвещание против близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са упрекнати в укривателство, роднините на Митко обявиха, че още веднъж ще стачкуват пред прокуратурата.

Причината е, че съгласно тях държавното обвиняване не е направило всичко допустимо Рангел Бизюрев да бъде разпитан преди старта на делото против двамата братя. И без основните показания на основния обвинен, те могат да получат по-леки присъди.

" Защо Окръжна прокуратура не са подали към кралство Дания член 52 алинея 2. Това е европейската заповед за екстрадация да изискват Рангел Бизюрев да им бъде възложен, с цел да бъдат направени разпитите и всичко, което е належащо по случая, и вероятно да им бъде върнат, в случай че те желаят там да се лежи той присъдата. Господин Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, сподели, че до 10 дни ще мине процедурата и Рангел Бизюрев ще бъде екстрадиран. Мина месец ", сподели пред Българска национална телевизия Атанаска Бакалова, майка на Димитър Малинов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР