Пореден опит да се опорочат нормалните взаимоотношения между мъж и

...
Пореден опит да се опорочат нормалните взаимоотношения между мъж и
Коментари Харесай

Поредните деморализиращи четива за деца

Пореден опит да се опорочат естествените взаимоотношения сред мъж и жена. В бургаска книжарница се популяризират развращаващи четива, които са ориентирани към подрастващото потомство. За това алармираха Георги Братанов от „ Организация за протекция на българските жители “ /ОЗБГ/ и Мартин Пенчев от „ ГРУПАТА НА ГРУПИТЕ “.

По този мотив Георги Братанов и Мартин Пенчев са провели среща с представител на Регионалното ръководство на образованието /РУО/-Бургас, след което са се пробвали да се срещнат и с кмета на града Димитър Николов, само че градоначалникът е отсъствал и срещата не се е състояла. Организиран бе и митинг под надпис: „ Четене на ГЛАС пред Община Бургас “ , тъй като освен те двамата са безпределно възмутени от това, което се предлага в българските книжарници. Според тях това е умишлена безнравственост на обществото и втълпяване на толерастията.

Сами можете да видите защо става въпрос – полово предпочитание сред две малолетни момчета, където се възстановяват и пропагандират хомосексуалните връзки сред тях .

Такива книги деморализират обществото , само че към момента в България има будни, родолюбиви жители, които желаят да защитят фамилията и децата си. Те се опълчват на тази долнопробност и разврат, както и на други евроамерикански либерастки полезности. Зад настояванията и непрестанните искания на ЛГБТ общността се крие тъкмо това – извращение и долнопробна провокация .

Братанов и Пенчев желаят да защитят българското общество от сходни гнусни прояви . Те приканват книгите да бъдат изтеглени от комерсиална мрежа и в бъдеще да не се позволяват книгоразпространителите да показват такава литература на българските деца. Ако това не може да се забрани със закон, то тогава родолюбците се обръщат към книгопечатниците да не отпечатват сходна литература. Нека не забравяме, че тази идеология има опустошителни последствия за подрастващите. Училищата също са подложени на нейното мощно въздействие.

От ОЗБГ твърдо заставаме за запазването на обичайното българско християнско семейство сред мъж и жена и неговите полезности. Ние се разгласяваме изрично срещу педофилията и налагането на джендър идеология. ОЗБГ е за опазване на нормалността и за нас има два биологични пола – мъжки и женски .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР