Пореден обрат във Фермата! Вместо очакваната победа за Божидара Бакалова

...
Пореден обрат във Фермата! Вместо очакваната победа за Божидара Бакалова
Коментари Харесай

Божидара Бакалова напусна Фермата

Пореден поврат във Фермата! Вместо предстоящата победа за Божидара Бакалова на дуела против Дарина нощес, шоуто напуща точно дизайнерката.

Иначе бавната в нормалните действия Дарина я отвя с 11:4 точки като сподели неподозирани за фермерите умения в коване на пирони, сцепване на дърва, сръчност и експедитивност.

Заради това и си завоюва прякора „ черна нинжда “ от смаяните участници. Бакалова съумя да я победи единствено в една игра – четвъртата, при която двете дуелистки трябваше да се теглят с въже в опит да съберат три подкови.

Здравата физика на Божидара обаче се оказа безполезна в петата игра, където единствено един неверен отговор на исторически въпрос се оказа задоволителен да я изхвърли от шоуто.

Решаващо за дизайнерката беше питането „ Кой български държател е носил купата крал? “, където верен отговор - Цар Калоян, даде единствено Дарина и това ѝ донесе победа в дуела.

Божидара Бакалова прекара близо 2 месеца отвън цивилизацията в хитовото риалити на бТВ, написа БЛИЦ. Това беше вторият двубой за нея, откакто единствено преди 2 седмици съумя да отстрани гримьорката Анита.

Тогава Дара сподели неподозирани физически умения и увисвам на греда рекордните 42 минути и шашна всички с точения си мерник.

След тези достижения отпадането ѝ беше изненада, защото се предполагаше, че Дарина няма да бъде никакъв проблем за по-младата дизайнерка. След изненадващото ѝ отпадане тя показа, че във Фермата е научила нови неща и за себе си.

„ Това е едно неповторимо прекарване, не тъй като те дават по малкия екран, а тъй като на пръв взор другите хора, които срещаш, могат да ти покажат нови неща в теб самия. Можеш да вземеш от тях едни качества, които те вършат още по-добър човек. Мисля, че тъкмо това е концепцията на Фермата – да те научи на примирение, да станеш още по-добра версия на себе си. “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР