Пореден мирен протест ще се проведе днес в столицата в

...
Пореден мирен протест ще се проведе днес в столицата в
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на палестинския народ ще се проведе тази вечер в София

Пореден кротичък митинг ще се организира през днешния ден в столицата в поддръжка на палестинския народ. Организаторите упорстват за преустановяване на израелските обстрелите над цивилни в Ивицата Газа и показват взаимност със стотиците хиляди директно наранени от военните дейности. В демонстрацията, която ще се организира от 18:00 часа пред Съдебната палата в София, ще се включи и палестинската общественост в България.

Както в Европа, по този начин и у нас обществеността се опълчва на военните дейности против цивилно население в Близкия изток. Подобно на дейностите на Русия в Украйна, по този начин и в този момент сънародниците ни не остават безучастни против насилието.

" Протестите са са против експанзията, против убийствата на децата, против тази нападателна война, против нови нацисти в Европа и в региона дори, тъй като освен Израел взе участие в тази война, а и Германия, Франция, Англия, Съединени американски щати, Канада вземат участие в тази война. Протестите във всички страни, изключително в Европа, дават резултат и вместо да дават оръжие на Израел, да дават филантропична помощ или да спрат войната незабавно ", сподели доктор Ибрахим Догмуш, ръководител на палестинската общественост в България.

Вижте повече в директното включване на Алекс Донев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР