Пореден ден на протести срещу насилието над животни и в

...
Пореден ден на протести срещу насилието над животни и в
Коментари Харесай

Протести срещу насилието над животни в страната

Пореден ден на митинги против насилието над животни и в отбрана на кучето Мечо се организира в редица градове на страната. Участниците упорстват за промени в законите и ефикасни присъди за насилниците на животни, оповестява Българска национална телевизия.

В Пловдив протестиращите обявиха, че желаят публичното внимание да се концентрира и върху Закона за отбрана на животните и неговото използване.

" Тук сме за ефикасни присъди, за смяна в закона. Не ни удовлетворява три години за човек, който 10 години малтретира и демонстрира принуждение към животни. Те също имат право да живеят естествен живот и съгласно всички нас просто е неприемливо да живеем измежду такива хора ", съобщи Михаела Танчева, уредник на митинга в Пловдив.

Припомняме, че преди две седмици, откакто в обществените мрежи се появиха фрагменти по какъв начин той пребива куче.

На 29 ноември бе обявено, че. Това реши на днешното си съвещание Софийския градски съд (СГС), осведоми Нова телевизия.

Според магистратите има задоволително доказателства, че обвинения е измъчвал животното. Съдът тогава посочи вероятността Шулев да извърши друго закононарушение, в случай че бъде пуснат на независимост.

По време на съвещанието фенове на животните участваха в залата и посрещнаха с овации решението на магистратите. Те настояха за по-тежки присъди и оповестиха, че стартират митинги с такова искане в цялата страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР