Поражението срещу малтийския Хамрун Спартанс бе тежко за всички левскари,

...
Поражението срещу малтийския Хамрун Спартанс бе тежко за всички левскари,
Коментари Харесай

Сираков: Беше тежка нощ за всички, битката за спасението на Левски не е приключила

Поражението против малтийския Хамрун Спартанс бе тежко за всички левскари, само че последователите, футболистите, чиновниците и ръководителите на клуба могат и би трябвало да продължат дружно възраждането на " сините ", написа мажоритарният притежател Наско Сираков в послание към почитателите.

" Скъпи Левскари, сигурен съм, че миналата нощ е била тежка за всички Вас. Сигурен съм, че утрото е било още по-тежко.

Не по-малко тежко е и за нас - управление, треньори и футболисти.

Всички ние преживяхме едни вълшебни, изпълнени с доста очаквания и религия 7 месеца. Любимият ни Левски лека-полека се изправяше, ставаше с всеки мач все по-уверен и както постоянно споделя нашият треньор Станимир Стоилов - воюваше все по-гордо по футболните терени. С оглед на действителното състояние, в което се намираме, постигнахме доста положителни резултати, които мога да кажа, че даже надминаха както вашите, по този начин и нашите упования през миналия шампионат.

Спечелихме безапелационно и Купата на България във финала против ЦСКА. Това ни даде късмет да бъдем един от българските тимове в европейските шампионати през сегашния сезон. Отборът израстваше игрово пред очите ни, победи мощния противник от Гърция, ПАОК, и нашите очаквания ставаха все по-големи. През всичкото това време нашият отличен треньор и индивидът, който за нереално малко време промени образа на тима, Мъри Стоилов, споделяше ясно и доста тъкмо какво е действителното положение на тима и какви би трябвало да са упованията ни. Неслучайно и аз след крайния триумф в Солун приканих да не товарим нашите играчи с непостижими упования.
 ЦСКА си е ЦСКА, Левски си е Левски...
ЦСКА си е ЦСКА, Левски си е Левски...

Орисани с разнообразни ориси в Европа, където е истината

До снощния мач всички мечтаехме самоуверено. Независимо от това, че Левски отпадна от шампионата Лига на конференциите, би трябвало да отчетем голямото развиване, което направи тимът ни под вещото управление на Мъри Стоилов и екипа му и да дадем вярната оценка за това. Моята оценка е доста висока и желая отговорно да споделя с вас, че вървим в вярната посока и по правилния път за развиването на обичания ни клуб.

Дълбоко съм уверен, че с вашата изумителна поддръжка, дружно занапред ще претърпяваме още по-вълнуващи и исторически победи както в родното състезание, по този начин и по европейските терени!

Вярвам повече от всеки път, че тези вълшебни 7 месеца, които преживяхме дружно, ще се трансфорат в идни 7 вълшебни години!

От през днешния ден Левски ще се концентрира в шампионата на България. За нас всеки мач ще бъде край и съм сигурен, че нашите футболисти ще оставят сърцата си на терена в името на успеха!

Скъпи Левскари! Битката за спасението на вековната ни обич не е завършила. Всички ние дружно - последователи, управление, треньорски екип и футболисти, направихме голяма крачка напред. Доказахме си и показахме, че сплотени и отдадени на Светинята ни можем да реализираме непостижими за други резултати и триумфи.

Нека всички да сме горди от това, което постигнахме!

Искам да ви прикани от през днешния ден да бъдем още по-сплотени, да не стопираме да имаме вяра в спасението на великия Левски и да тръгнем устремени към покоряването на нови небеса и паметни за клуба ни победи!

Велики " сини " последователи, подкрепете по този начин, както единствено вие можете нашите футболисти, невероятния ни треньор Мъри Стоилов и неговия екип, тъй като Левски няма аналог, тъй като Левски е уникален поради вас - нашите правилни и всеотдайни последователи, които сътворихте чудеса в тези тежки години в битката ни за оцеляване. Сега повече от всеки път имаме потребност от вашата поддръжка!

Заедно ще достигнем задачата си - да спасим Левски и той да бъде там, където му е мястото - на върха! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

Ваш, Наско Сираков ", написа клубният президент в изказване, оповестено в обществените мрежи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР